Wednesday 30 September 2015

ΔΕΗ ΑΠΕ: Διαγωνισμός για την εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού στα ελληνικά νησιά

Στη διενέργεια ανοικτού, δημόσιου Διαγωνισμού με θέμα την «Εκπόνηση πιστοποιημένων μετρήσεων αιολικού δυναμικού (κατά τα οριζόμενα στο ν. 3468/2006 ως ισχύει και από πιστοποιημένους φορείς σύμφωνα με το πρότυπο DIN/ENISO/IEC 17025/2005, όπως ισχύει κάθε φορά), για χρονικό διάστημα τριών ετών, με την εγκατάσταση 8 σαραντάμετρων ανεμογραφικών σταθμών σε περιοχές της νησιωτικής Ελλάδος, προχωρά η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 160.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Αρμόδια Διεύθυνση για το διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Ανάπτυξης Νέων Έργων και Αδειοδοτήσεων της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ.
Η παραλαβή των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, με την αποσφράγιση να πραγματοποιείται στην αίθουσα συσκέψεων ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει η Αναθέτουσα Αρχή. Τα Τεύχη της Διακήρυξης διατίθενται στον επίσημο ιστότοπο της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΕ από τις 29 Σεπτεμβρίου.

http://energypress.gr/news/dei-ape-diagonismos-gia-tin-ekponisi-pistopoiimenon-metriseon-aiolikoy-dynamikoy-sta-ellinika

No comments: