Tuesday 29 September 2015

Τη συντήρηση 5 ακόμη φ/β, ισχύος 500 KW, ανέλαβε η Messaritis Ανανεώσιμες

Η εταιρεία Messaritis Ανανεώσιμες ανέλαβε τη συντήρηση πέντε ακόμη έργων συνολικής ισχύος 500 KW, διευρύνοντας συνεχώς το πελατολόγιό της, το οποίο έως σήμερα αριθμεί εβδομήντα πέντε σταθμούς. Ο Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «oι συγκυρίες των προηγούμενων μηνών, αδιαμφισβήτητα δημιούργησαν έλλειψη ρευστότητας στην εγχώρια αγορά.
Παρόλα αυτά, οι επενδυτές  αντιλαμβάνονται πως η συντήρηση των Φωτοβολταικών τους εγκαταστάσεων είναι μείζονος σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση των επενδύσεών και γι’ αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ, επιλέγουν τους συνεργάτες τους με τα αυστηρότερα κριτήρια. Αναζητούν υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, άμεση απόκριση σε έκτακτες βλάβες και  σωστή συνάρτηση ποιότητας-τιμής (Value for Money), στοιχεία για τα οποία διακρίνεται η "Messaritis Ανανεώσιμες” γι’ αυτό και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους».
Η εταιρεία αποτελεί μέρος του ομίλου εταιρειών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd's για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009
 
http://energypress.gr/news/ti-syntirisi-5-akomi-fv-ishyos-500-kw-anelave-i-messaritis-ananeosimes

No comments: