Friday 21 September 2012

Διαφοροποίηση “το Α και Ω” στην αγορά ηλιακής ενέργειας για την Hanwha

Σε συμφωνία συνεργασίας κατέληξε η Hanwha SolarOne με την  εταιρεία διανομής  ενέργειας των ΗΠΑ ΑΕΕ Solar όπως ανακοινώθηκε στην διεθνή διάσκεψη για την ενέργεια στο Ορλάντο με σκοπό την διαφοροποίηση και την καινοτομία στην αγορά ενέργειας.
Η διαφοροποίηση αυτή δίνει την δυνατότητα στην Hanwha Solar να μεγιστοποιήσει την αξία των προϊόντων της προς τους πελάτες αλλά και παράλληλα να αντιμετωπίσει τις τεράστιες πιέσεις στις τιμές στην αγορά ενέργειας.

Ο νέος συνεργάτης από την Φλώριδα  συγκεκριμένα δίνει την δυνατότητα στην Hanwha SolarOne να αυξήσει και να σταθεροποιήσει το μερίδιο της στην αγορά ηλιακής ενέργειας σε κατοικίες. Τον Οκτώβριο η AEE Solar θα προσθέσει στην Hanwha Solar μία πολυμονάδα HSL60 βάσει της συμφωνίας διανομής.

Στο μεταξύ η η Hanwha Solar επέδειξε τρία νέα προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του OptiMax, που αποτελεί φωτοβολταϊκή μονάδα με προηγμένο σχεδιασμό και δυνατότητα  συγκέντρωσης υψηλότατης ενεργειακής πυκνότητα.
Ένα ακόμα προϊόν που παρουσιάστηκε από την ίδια εταιρεία είναι το Epi Thin-Silicon Technology Module. Το συγκεκριμένο σύστημα τεχνολογίας θα μειώσει το κόστος παραγωγής μέχρι και 50% χάριν της εξελιγμένης επεξεργασίας.

Το νέο αυτό προϊόν θα εισέλθει στην αγορά το 2013.

http://www.greenbusiness.gr/21629/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%C E%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF-%CE%B1 -%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE %B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B7%CE%BB/

No comments: