Thursday 1 November 2012

Βρώμα και αηδία από τα καθεστωτικά κανάλια και ΜΜΕ



Σήμερα στις 9 παρά το πρωί, άκουγα το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής μιλούσε με έναν εκπρόσωπο της ΔΗΜ.ΑΡ τον κ. Χατζησωκράτη. Το ΣΚΑΪ είναι 100% προσκείμενο προς κάθε κυβέρνηση που υπάρχει, μη πώ ακόμα περισσότερο και από το MEGA.
Το πρωί που λέτε άκουγα την εκπομπή και ο παρουσιαστής κατέκρινε τον εκπρόσωπο του κόμματος επειδή η ΔΗΜ.ΑΡ δεν θέλει να ψηφίσει τα εργασιακά στο μνημόνιο. Ο παρουσιαστής έλεγε και καλά ότι η ΔΗΜ.ΑΡ θέλει να αφήσει την ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ για την ψήφιση των μέτρων κτλπ, ότι να ναι δηλαδή. Μετά ρωτούσε ο παρουσιαστής και τι θα γίνει αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα τι θα κάνουμε θα οδηγηθούμε σε πλήρη καταστροφή; Αυτό που με νευρίασε περισσότερο είναι προς το τέλος της ομιλίας ο παρουσιαστής είπε: «Αμάν κύριε Χατζησωκράτη επειδή το ΕΑΜ πρίν 60 χρόνια δεν συμμετείχε στην εξουσία θέλετε να γίνει τώρα και τι να κάνουμε κτλπ». Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το ΕΑΜ κατά την κατοχή του 40 με την ψήφιση του μνημονίου το 2012; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Αυτές τις ερωτησούλες θα μπορούσε να τις κάνει ο παρουσιαστής του κατά τα άλλα «ανεξάρτητου» ραδιοφωνικού σταθμού σε κανέναν άνεργο πολίτη που του έρχονται οι φόροι και το ΕΕΤΗΔΕ και να αφήσει τον τσαμπουκά απέναντι σε κάποιους Έλληνες βουλευτές που απλά θέλουν να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να μην τηρήσουν την κομματική πειθαρχία. Δεν είμαι ΔΗΜ.ΑΡ αλλά δεν αντέχω να ακούσω κριτική της δεκάρας και γλύψιμο προς την κυβέρνηση.

Θα έπρεπε να ντρέπονται ορισμένοι δημοσιογράφοι που έχουνε το θράσος να προκαλούν έτσι τον κόσμο. Αν κάποιος δεν γουστάρει να ψηφίσει τα μέτρα δικαίωμά του, όπως δικαίωμά του και αυτός που θέλει να τα ψηφίσει. Έλεγε ο παρουσιαστής ότι δίνεται το στίγμα στην κοινωνία, πολύ καλά λέει. Και η κοινωνία δεν θέλει να περάσει το μνημόνιο 3. Τι πτώχευση και κουραφέξαλα τώρα

1 comment:

Anonymous said...

πολυ σωστα, σκατα στα μουτρα ολων των δημοσιογραφων που γλυφουν τα μνημονιακα κομματα