Tuesday 13 November 2012

Πιστοποιητικό διαχείρισης ενέργειας στην Druckfarben από TUV Hellas

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS απένειμε στον ΌμιλοDruckfarben το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ενέργειας, σύμφωνα με το νέο διεθνές Πρότυπο ISO 50001:2011, έπειτα από την πιστοποίηση των εταιρειών του Ομίλου, DFH Druckfarben ABEE και Druckfarben ΕΛΛΑΣ AEBE.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, την απονομή του Πιστοποιητικού πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS κ. Γεώργιος Κεχριμπάρης στην Project Manager - Chemical Engineer του Ομίλου Druckfarben κυρία Βιργινία Καρέντζου, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Enertech 2012, το οποίο διοργανώθηκε από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Energy Photovoltaic, από τη LeaderExpo και το ΕΒΕΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των δύο οργανισμών μεταξύ των οποίων από την TUV HELLAS η Διευθύντρια Ανάπτυξης κα Μαρία Πιτσίκα και ο Systems Certification Deputy Manager & Energy and Environmental Department Head κ. Παναγιώτης Αχλάδας, ενώ από τον ΌμιλοDruckfarben το παρών έδωσαν οι κ.κ. Νίκος Ζωγράφος, Technical Manager - Chemical Engineer και Τάσος Βίγλατζης, Energy Manager-Chemical Engineer του Ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Όμιλος Druckfarben ήταν ο πρώτος Οργανισμός στην Ελλάδα που εγκατέστησε και εφάρμοσε πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 50001:2011. Το αντικείμενο δραστηριοτήτων καθώς και το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας είναι ο «Σχεδιασμός, Παραγωγή, Αποθήκευση, Διανομή και Εμπορία Εκτυπωτικών Μελανιών» και «Σχεδιασμός, Παραγωγή, Αποθήκευση, Διανομή και Εμπορία Χρωμάτων (KFAFT), Βερνικιών, Στόκων και Συστημάτων Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων (BIOCLIMA)», για τις εταιρείες του Ομίλου DFH Druckfarben ABEE και Druckfarben ΕΛΛΑΣ AEBE αντίστοιχα. Η σταθερή προσήλωση του Ομίλου στην ποιότητα αποδεικνύεται και από την πολύπλευρη πιστοποίησή του κατά ISO 9001, ISO 14000, EMAS και OHSAS, επίσης από την TÜV HELLAS.
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρική του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) και έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας. Επιπλέον, συμβάλλει στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

Η TÜV HELLAS έχει την ευθύνη συντονισμού και χάραξης στρατηγικής για την ανάπτυξη του TÜV NORD στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Μεσόγειο (Κύπρος, Αίγυπτος, Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Κροατία, Λίβανος, Λιβύη, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, FYROM).

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=63695

No comments: