Wednesday 6 June 2012

ΕΔΣΝΑ: Ζητεί τα 25 εκατ. ευρώ-ανταποδοτικά τέλη από τη ΔΕΗ

Επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗΑρθούρο Ζερβόαπέστειλε ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής προκειμένουνα αποδοθούν στον ΕΔΣΝΑ οι παρακρατηθέντες πόροι από τα δημοτικά τέλη, ύψους 25 εκατ. ευρώ, που αφορούν στις οφειλές των δήμων για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η ενέργεια αυτή έγινε κατόπιν αποφάσεως της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΣΔΝΑ, χθες, όπου και δρομολογήθηκαν λύσεις για μια σειρά άλλων προβλημάτων, όπως η αποκατάσταση 10 ΧΑΔΑ στην Αττική,προμήθεια καυσίμων(σ.σ.: μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα τηςaftodioikisi.grότι...ξέμεινε), οιαμοιβές προσωπικού(καιεδώ), η είσοδος ιδιωτικών απορριμματοφόρων στο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττική (ηιστοσελίδαέχει ήδη γράψει πως οι ιδιώτες στα σκουπίδιαθα... περνούσαν μέσα από την εκτελεστική επιτροπή) κτλ.

Πέραν της επιστολής προς τον Αρθούρο Ζερβό, ο ΕΔΣΝΑ έστειλε επιστολή και προς τους δήμους, ζητώντας τους να του καταβάλλουν την εισφορά του β' τριμήνου. Αποφασίστηκε επίσης η Νομική Υπηρεσία να ενημερώσει στην επόμενη συνεδρίαση την εκτελεστική επιτροπή για όλες τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ΕΔΣΝΑ με φορείς και ιδιώτες, καθώς και για όλες τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, ο ΕΔΣΝΑ ζητεί άμεση συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργόΠαναγιώτη Πικραμμένοκαι τον υπηρεσιακό υπουργό ΕσωτερικώνΑντώνη Μανιτάκηγια να τους ενημερώσει για τα επείγοντα προβλήματά του που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=58544

No comments: