Tuesday 30 October 2012

H Advartia με το σύστημα ACTIS στην 7η Διεθνή Έκθεση Energy Photovoltaic 2012

Με το σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης ACTIS και νέες συνεργασίες διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού συμμετέχει δυναμικά η ADVARTIA στην 7η Διεθνή Έκθεση Energy Photovoltaic 2012.
Στο πλαίσιο της 7ης Διεθνούς Έκθεσης «Energy-Photovoltaic 2012» που θα πραγματοποιηθεί 1-4 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, η ADVARTIA θα παρουσιάσει το κεντρικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης Φ/Β μονάδων ACTIS, καθώς και τις νέες συνεργασίες της στην εμπορία και διανομή Φ/Β εξοπλισμού.
Η ADVARTIA διασφαλίζει την άρτια παρακολούθηση, λειτουργία και συντήρηση (Operation and Maintenance, O&M) των εγκατεστημένων Φ/Β σταθμών, παρέχοντας μια καινοτόμο τεχνολογικά λύση με το Ευφυές Σύστημα Διαχείρισης ACTIS. Μέσω του ACTIS, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να έχουν απομακρυσμένη και συνεχή πρόσβαση μέσω διαδικτύου, σε πολλαπλούς και γεωγραφικά κατανεμημένους Φ/Β σταθμούς.
Δεν πρόκειται για ένα απλό λογισμικό παρακολούθησης και τηλεπιτήρησης, αλλά για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνολικής διαχείρισης Φ/Β επενδύσεων (Asset Management).
Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει εκτεταμένο δίκτυο Ο&Μ και διαχειρίζεται αυτή τη στιγμή Φ/Β πάρκα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ειδικότερα, η εταιρεία εγγυάται την ομαλή λειτουργία, μεγιστοποίηση της παραγόμενης ενέργειας, προγραμματισμένη συντήρηση και άμεση διορθωτική επέμβαση σε περίπτωση σφαλμάτων σε Φ/Β μονάδες σε Ελλάδα, Ιταλία, Βέλγιο και ΗΠΑ.
Πρωταρχικός στόχος της ADVARTIA είναι η εξασφάλιση και βελτιστοποίηση της διαθεσιμότητας (Maximum Availability Guarantee, MAG) και της απόδοσης (Performance Ratio, PR) των Φ/Β σταθμών, μεγιστοποιώντας τα οικονομικά οφέλη της επένδυσης. Μέσω εξειδικευμένων Ο&Μ προγραμμάτων που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των επενδυτών (Basic, Standard, Premium), η ADVARTIA προσφέρει με την υποστήριξη της διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας ISS Facility Services την ασφάλιση της επένδυσης, ασφάλεια και βιντεο-επιτήρηση του σταθμού, 24/7 τηλεμετρία και παρακολούθηση, καθώς και υπηρεσίες προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης με εγγυημένο χρόνο απόκρισης εντός 4 ωρών από την εμφάνιση οποιασδήποτε βλάβης ή δυσλειτουργίας.

Παράλληλα, στον τομέα της κατασκευής Φ/Β σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας η ADVARTIA συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία, έχοντας αναλάβει την υλοποίηση νέων Φ/Β μονάδων συνολικής ισχύος 4,5MWp μέσα στο 3ο τρίμηνο 2012.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την κατασκευή έργων συνολικής ισχύος 3ΜW σε Λάρισα, Χαλκιδική, Σέρρες, Λαμία και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει υπογράψει για την κατασκευή Φ/Β σταθμών συνολικής ισχύος 1,5MWp σε Αχαΐα, Λακωνία, Καρδίτσα, Σέρρες και Κιλκίς, η οποία πρόκειται να αρχίσει από τα τέλη Οκτωβρίου βάσει χρονοδιαγράμματος. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012 • ΤΕΥΧΟΣ 12 • ΣΕΛ. 2
Τέλος, η ADVARTIA, με 30 χρόνια βιομηχανική τεχνογνωσία και σε βάθος γνώση της αγοράς ηλιακής ενέργειας, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή (distribution) μιας πλήρους γκάμας βασικού Φ/Β εξοπλισμού μέσω της ανάπτυξης σταθερών και μακροπρόθεσμων συνεργασιών με κορυφαίους και διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστικούς οίκους, έχοντας ως στόχο να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής απόδοσης στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άμεση παράδοση και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα.

http://www.econews.gr/2012/10/30/advartia-actis-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-energy-photovoltaic-2012/

No comments: