Monday 8 October 2012

Συνεργασία της Neon Energy με Praktiker και Eurobank στα φωτοβολταϊκά

Το Σεπτέμβριο του 2012 η NEON ENERGY λάνσαρε το νέο της οικιακό προϊόν «ΦΒ STARTER KIT» σε επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER και με χρηματοδότηση από τη EUROBANK.

Μέσα από τα επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER (Μάνδρα, Μεταμόρφωση, Ελληνικό και Ηράκλειο Κρήτης), η Neon Energy συστήνει και ενημερώνει το κοινό για το νέο της οικιακό προϊόν, το «ΦΒ STARTER KIT». 


Το «ΦΒ STARTER KIT» αφορά τα ειδικά πακέτα εξοπλισμού για οικιακές στέγες που προσφέρει η Neon Energy. Το προϊόν σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών αλλά και των επαγγελματιών του χώρου που επιθυμούν να αγοράσουν μόνο τον εξοπλισμό και να εγκαταστήσουν το οικιακό φωτοβολταϊκό τους σύστημα μόνοι τους ή με δικό τους συνεργάτη.

«Το ΦΒ STARTER KIT είναι η πιο κατάλληλη και οικονομική λύση για αυτή την κατηγορία πελατών. Με χαμηλό κόστος, δηλαδή 13.500€ (προ ΦΠΑ) για to Βασικό ΦΒ STARTER KIT που αφορά ένα οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10kWp, ο πελάτης αγοράζει τον πλήρη εξοπλισμό που απαιτείται με υλικά πιστοποιημένα και τελευταίας τεχνολογίας» ενημερώνει ο κύριος Γεωργιάδης, Πρόεδρος, Neon Energy. Συνεχίζει, «μεγάλη βοήθεια έχουν προσφέρει οι συνεργάτες μας, τα PRAKTIKER με τη φιλοξενία τους σε επιλεγμένα καταστήματα και η EUROBANK με τις υπηρεσίες χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο προϊόν. Οι δύο εταιρείες συνεισφέρουν με τον τρόπο τους για να γίνει το προϊόν ευπρόσιτο».

Στα επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER παρευρίσκεται εκπρόσωπος της Neon Energy για να εξυπηρετήσει επιτόπου τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Το Βασικό «ΦΒ STARTER KIT» περιέχει τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, τις βάσεις στήριξης αλουμινίου, τους μετατροπείς (inverters) και όλα τα απαραίτητα ηλεκτρολογικά για την εγκατάσταση του εκάστοτε οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος. 


Το ΦΒ STARTER KIT είναι μία από πολλές νέες φωτοβολταϊκές λύσεις που συστήνει η Neon Energy στην Ελληνική αγορά. Με παράδοση σε καινοτόμες αλλά ταυτόχρονα πρακτικές προϊοντικές προσφορές, η Neon Energy συνεχίζει να διευκολύνει τις επενδύσεις σε Ελληνικά φωτοβολταϊκά έργα.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=62492

No comments: