Saturday 2 June 2012

Η Activus συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της «ηλεκτρίζοντας» 600KW ακόμα στο δίκτυο στο Τρίκορφο Καλαμάτας, στην Θήβα, στην Αυλώνα και το μοναδικό έργο 100KW στην Αντίπαρο. Από αυτά, τα 300ΚW τοποθετήθηκαν σε σταθερές βάσεις ενώ τα υπόλοιπα με ηλιοστάτες της Μechatron Τ80.

Τα πλαίσια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν της UP Solar, με μετατροπείς Platinum και Danfoss. Η αποφυγή των ρύπων Διοξειδίου του ''Ανθρακα (CO2) φτάνει περίπου τους 780 τόνους τον χρόνο.

Υπό κατασκευή βρίσκονται έργα σε όλη την Ελλάδα συνολικής ισχύος 1,50MW χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να διασφαλίσουμε το υψηλότερο κέρδος για την επένδυση των πελατών μας.

Η δράση της εταιρίας συνεχίζεται το ίδιο εντυπωσιακά και στα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα. Ενδεικτικά μέσα στον Μάιο έχουμε ολοκληρώσει 12 Φ/Β συστήματα των 10KW στις περιοχές της Κορώνης, Ναυπάκτου, Καλαμάτας, Ναυπλίου αλλά και εντός της Αττικής. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό φαίνεται ότι θα εξοικονομούνται περίπου 264 βαρέλια πετρελαίου ετησίως για την αντίστοιχη ενέργεια.

http://www.ecofinder.gr/news/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/1/Νέα_Φωτοβολταϊκά_από_την_Activus

No comments: