Friday 28 October 2011

Bioenergy Expo 2011: 2-5 Δεκεμβρίου στο ExpoAthens

Ο κλάδος της παραγωγής, διαχείρισης και διανομής ενέργειας και της εκμετάλλευσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αποτελεί στην Ελλάδα έναν κλάδο που, παρά τις διευρυμένες δυνατότητές του και τις προοπτικές σημαντικής εκμετάλλευσης και αποδοτικών επενδύσεων, δεν έχει αξιοποιηθεί κατάλληλα.

Με τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ετών να αποπροσανατολίζουν την επιχειρησιακή και επενδυτική δραστηριότητα, και την ελληνική πραγματικότητα να γίνεται ασφυκτική, η στροφή στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων για την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας έχει γίνει επιτακτική.

Η Bioenergy expo αποτελεί την πρώτη αποκλειστική επαγγελματική έκθεση για την παραγωγή, αξιοποίηση, διανομή και διάθεση προϊόντων Βιομάζας, τα Βιοκαύσιμα και τη Βιοενέργεια. Προϊόντα, εξοπλισμός, τεχνολογία και τεχνογνωσία, επιμόρφωση και ανάπτυξη ενός ενημερωμένου, ανταγωνιστικού και παραγωγικού δικτύου επαγγελματιών, αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις και δομικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η διοργάνωση της Bioenergy expo 2011.

Στις 2-5 Δεκεμβρίου 2011, το εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens στην Ανθούσα θα φιλοξενήσει την πιο σημαντική διοργάνωση στον χώρο της Βιοενέργειας, της παραγωγής και αξιοποίησης Βιομάζας και των Βιοκαυσίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.bioenergyexpo.gr

http://www.econews.gr/2011/10/25/bioenergy-expo-2011/

No comments: