Saturday 29 October 2011

Leaseplan: Με 650 «Πράσινα» ampera σε 12 ευρωπαϊκές αγορές

Ξεκινώντας από φέτος το Νοέμβριο, το επαναστατικό ηλεκτρικό Opel Ampera θα διατίθεται μέσω προγραμμάτων leasing στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής συμφωνίας μεταξύ Opel και LeasePlan, μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες του είδους στην Ευρώπη.

Οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα Ampera με μακροχρόνια μίσθωση μέσω της LeasePlan αρχικά σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Γαλλία. Του χρόνου, η LeasePlan θα αγοράσει μέχρι 650 Ampera και θα προσφέρει το Ampera σαν όχημα lease για καθημερινή χρήση σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Εν όψει της κοινής προσπάθειας για την προώθηση της ηλεκτρικής μετακίνησης, η Opel και η LeasePlan οργανώνουν ένα εξαμηνιαίο ευρωπαϊκό roadshow συνοδεία ειδικού πούλμαν ξεκινώντας από τον Οκτώβριο.

Σε διάφορες περιοχές, οι επισκέπτες θα μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα για την τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του Ampera, και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. «Το Ampera είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό προϊόν για τον τομέα fleet», δήλωσε ο Vahid Daemi, CEO της LeasePlan. «Συμπεριλαμβάνοντας το Ampera στο προϊοντικό μας πορτφόλιο, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε ένα καινοτόμο όχημα το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και παράλληλα προσφέρει μία αυτονομία ικανοποιητική για όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας».

http://www.ecofinder.gr/news/ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/1/Leaseplan_Με_650_Πράσινα_ampera _σε_12_ευρ ωπαϊκ ές_αγορές

No comments: