Monday 23 December 2013

Τεχνικός σύμβουλος για 22 φ/β έργα η "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες"

Το ρόλο του τεχνικού συμβούλου για 22 Φ/Β έργα των εταιριών Tanagra Solar Energiaki S.A και S Aether Energy S.A, συνολικής ισχύος 15MW, ανέλαβε η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες", συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η σωρευμένη εμπειρία της εταιρίας από την αδειοδότηση, μελέτη και κατασκευή Φ/Β σταθμών, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της ενέργειας και τη συνέπειά της, την καθιστούν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στo χώρο της Συντήρησης και Λειτουργίας Φ/Β σταθμών.
Η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες" αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd's για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.
 
http://www.energypress.gr/news/Tehnikos-symboylos-gia-22-f-b-erga-h-Messariths-Ananewsimes

No comments: