Monday 23 December 2013

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η ΚΥΑ για δωρεάν ρεύμα τις μέρες αιθαλομίχλης

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η σχετική ΚΥΑ, άρα πρακτικά μπορεί να τεθεί άμεσα σε ισχύ, για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στους δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου τις ημέρες «συναγερμού» για αιθαλομίχλη, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, δωρεάν ρεύμα θα δίνεται στους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου για τις διπλάσιες ημέρες για τις οποίες υπάρχει σχετική ανακοίνωση, με την οποία ζητείται περιορισμός της χρήσης τζακιών, ξυλοσομπών κ.λπ. «Αν έχουμε βγάλει τέσσερις ημέρες το μήνα σχετική ανακοίνωση, θα αφαιρούμε από το λογαριασμό οκτώ ημέρες στην κατανάλωση του ρεύματος. Μιλάμε πάντα για το κοινωνικό τιμολόγιο» δήλωσε σχετικά.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο είχε απευθύνει την Κυριακή στους πολίτες σύσταση για προσοχή και περιορισμό της έντονης σωματικής δραστηριότητας, με βάση την εξέλιξη των μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τις προβλέψεις της ΕΜΥ.
 
http://www.energypress.gr/news/Sto-Ethniko-Typografeio-h-KYA-gia-dwrean-reyma-stoys-dikaioyhoys-KOT-tis-meres-aithalomihlhs

No comments: