Friday 29 July 2011

Συνεργασία TUV Austria Hellas - Green Progress

Η TÜV AUSTRIA Hellas στα πλαίσια στρατηγικής της ανάπτυξης σε θέματα επιθεώρησης και πιστοποίησης φωτοβολταικών εγκαταστάσεων σε οικιακές εφαρμογές και πάρκα, πρόσφατα συνήψε συνεργασία με την εταιρεία GREEN PROGRESS.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην επιθεώρηση και πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas όλων των έργων που θα αναλάβει η GREEN PROGRESS. Η TÜV AUSTRIA HELLAS παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν από την πιστοποίηση της μελέτης (με χρήση εξειδικευμένου λογισμικού) καθώς και όλες τις φάσεις κατασκευής ενός Φ/Β συστήματος, όπως:

Έλεγχο και πιστοποίηση βάσεων στήριξης φ/β συστημάτων.
Έλεγχος και πιστοποίησης της μελέτης και της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος. Δειγματοληπτικό έλεγχο στην παραλαβή των υλικών και πλήρη ανασκόπηση των συνοδευτικών τους εγγράφων.
Επαλήθευση ηλεκτρολογικών μεγεθών εγκατάστασης βάσει μελέτης ή/και των απαιτήσεων των προτύπων ΕΝ 62446:2009 και HD384.
Επιτόπου παρουσία κατά τη διάρκεια δοκιμών παράδοσης – παραλαβής, και κατά την οριστική παραλαβή των έργων και την αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί από τη Δ.Ε.Η.
Έκδοση τελικού πιστοποιητικού συμμόρφωσης της εγκατάστασης ως προς τις απαιτήσεις της εγκεκριμένης μελέτης και των σχετικών προδιαγραφών.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/sinergasia-TUV-Austria-Hellas-Green-Progress.html

No comments: