Wednesday 31 July 2013

Στο κυπριακό πρόγραμμα net - metering συμμετέχει η Hellas Energy

Με ειδικές τιμές για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμμετέχει στο κυπριακό κυβερνητικό πρόγραμμα Νet-Μetering, η εταιρεία Hellas Energy.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο παρέχεται κυβερνητική χορηγία και έχει να κάνει με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων δυναμικότητας μέχρι 3 kW τα οποία θα εγκατασταθούν σε οροφές κατοικιών που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες οικιακών καταναλωτών και θα λειτουργούν με τη μέθοδο συμψηφισμού μετρήσεων της καταναλισκόμενης και της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας («Νet-Μetering»).
Η Hellas Energy προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε μεσαίας και μεγάλης κλίμακας επενδυτικά σχέδια φωτοβολταϊκών συστημάτων σε Κύπρο και Ελλάδα, και για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στα πλαίσια του προγράμματος Net Metering, προσφέρει την ειδική τιμή για της Ευάλωτες Ομάδες Καταναλωτών.

Η κρατική χορηγία ανέρχεται στα 2,700 ευρώ. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα που προσφέρει η Hellas Energy, αποτελούνται από ευρωπαϊκά πλαίσια της Γερμανικής εταιρίας SOLEO με 10 χρονιά εγγύηση, διαθέτουν όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις CE, SAA, ENEL, SGS, UKAS, και προϋποθέσεις συμμετοχής στο κυβερνητικό πρόγραμμα.


http://www.energypress.gr/news/Sto-kypriako-programma-net-metering-symmetehei-h-Hellas-Energy

No comments: