Tuesday 30 July 2013

PLASIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Στον επενδυτικό νόμο η επέκταση στη συντήρηση Φ/Β

Η εταιρεία PLASIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. έχοντας αναλάβει την παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Συντήρησης & Λειτουργίας (Ο&Μ) σε περισσότερους από 250 Φ/Β σταθμούς και ξεπερνώντας τα 15MWp εγκατεστημένης ισχύος, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία έχοντας ήδη υπαχθεί στις διατάξεις του Επενδυτικού Νόμου 3908/2011 για επενδυτικό σχέδιο που αφορά στην «Ίδρυση Μονάδας Eπισκευής, Συντήρησης & Λειτουργίας Φωτοβολταϊκών Σταθμών και Συστημάτων». Το συνολικό ενισχυόμενο κόστος ανέρχεται σε 758.000 ευρώ και το ποσοστό ενίσχυσης σε 40%.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Αντώνης Πουντουράκης, Εμπορικός Διευθυντής της PLASIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., «Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των Φ/Β Σταθμών η εταιρεία επενδύει αδιάλειπτα στις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό. Το επενδυτικό σχέδιο «Ίδρυση Μονάδας Επισκευής, Συντήρησης & Λειτουργίας Φωτοβολταϊκών Σταθμών και Συστημάτων» έχει ήδη ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο όσον αφορά στην επιχορήγηση Παγίων, ενώ ταυτόχρονα έχει υποβληθεί προς ένταξη στο Ειδικό Καθεστώς Ενισχύσεων της «Επιχειρηματικότητας των Νέων» του Ν.3908/2011, προκειμένου να επιδοτηθούν οι λειτουργικές δαπάνες ίδρυσης – οργάνωσης – λειτουργίας της επιχείρησης. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας υπαγωγής στο Ειδικό Καθεστώς Ενισχύσεων της «Επιχειρηματικότητας των Νέων» του Ν.3908/2011 αναμένεται με την σχετική  ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το Σεπτέμβριο του 2013. Η επένδυση έχει ήδη εγκεκριμένη δανειοδότηση και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα του 2014».

Όπως επισημαίνει η εταιρία, η PLASIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. προσφέρει άκρως ανταγωνιστικά Προγράμματα Συντήρησης Φ/Β Σταθμών προκειμένου ο παραγωγός να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες του έργου του. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται:
- Άμεση διάγνωση και ταχεία αποκατάσταση βλαβών
- Μείωση συχνότητας εμφάνισης βλαβών
- Επιβράδυνση γήρανσης εξοπλισμού
- Τήρηση όρων Εγγυήσεων εξοπλισμού
- Περιορισμός απώλειας εσόδων
- Μεγιστοποίηση απόδοσης Φ/Β Σταθμού\
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τα νέα Προγράμματα Συντήρησης της ΠΛΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. στο www.plasisgroup.com.

http://www.energypress.gr/news/PLASIS-ENERGEIAKH:-Ston-ependytiko-h-monada-ENERGY-SERVICES-gia-th-Synthrhsh-f-b

No comments: