Monday 30 November 2015

Εμβληματικό έργο του ΕΠΠΕΡΑΑ χαρακτηρίζεται η ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στα πιο εμβληματικά έργα του ΕΠΠΕΡΑΑ κατατάχθηκε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.  Το εν λόγω έργο συγκαταλέγεται στα 7 καλύτερα που χρησμοδοτήθηκαν από το κοινοτικό πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ, την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013.
Μάλιστα για το σκοπό αυτό ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες από την διαχειριστική αρχή του εν λόγω προγράμματος ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς, για τη φυσιογνωμία, την σημασία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για το καθένα από τα επτά έργα.  Τα υπόλοιπα 6 είναι: Η περιβαλλοντική αποκατάσταση των μεταλλείων αμιάντου Βορείου Ελλάδας (ΜΑΒΕ), η τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, η αποκατάσταση ΧΑΔΑ στην Ηγουμενίτσα, ο ΧΥΤΑ στα Ιωάννινα, το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα και ο Βιολογικός Καθαρισμός Ηρακλείου.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε σχετικά: «Είναι μια τιμητική διάκριση που μας κάνει όλους περήφανους. Τέτοια έργα αντίστοιχης αξίας και διάστασης έχουμε προγραμματίσει να υλοποιήσουμε και την επόμενη προγραμματική περίοδο. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου».
 
http://energypress.gr/news/emvlimatiko-ergo-toy-epperaa-haraktirizetai-i-energeiaki-anavathmisi-toy-nosokomeioy-kalamatas

No comments: