Thursday 15 September 2011

Εξοικονόμηση Ενέργειας Πάνω από 13% σε κατάστημα Goody's χάρη σε προϊόντα της Hellas Energy

Ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας 13,13% επιτεύχθηκε στο εστιατόριο Goody’s του Δήμου Γλυφάδας, μετά την εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης από την εταιρεία Hellas Energy από τα μέσα Μαΐου 2009. Αξίζει να αναφερθεί ότι η περίοδος αποπληρωμής του συστήματος έγινε μέσα σε 9 μήνες.

Σχολιάζοντας τα ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας ο Λευτέρης Συμεωνίδης, διαχειριστής του εστιατορίου) ανέφερε πως τόσο τα αποτελέσματα, όσο και συνεργασία του με την εταιρεία Hellas Energy, δικαίωσαν την επιλογή τους, αλλά και τις προσδοκίες τους για εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικού κόστους.

Η Hellas Energy έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το σύστημα εξοικονόμησης ενεργείας Ultra σε περισσότερα από 10 εστιατόρια Goody’s και σε περισσότερες από 1.500 επιχειρήσεις και δημοσιά κτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας "το βασικότερο πλεονέκτημα αυτών των συστημάτων, είναι ότι ενώ βελτιώνει το ρεύμα το σημαντικότερο είναι ότι δεν επεμβαίνει στην τάση. Επίσης εξοικονομεί ποσοστό ενεργείας έως 27%, πετυχαίνει εξοικονόμηση με σταθερή απόδοση τουλάχιστον για 20 χρόνια.

Εγκαθίσταται εύκολα, εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, και εξουδετερώνει τα βλαβερά ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Είναι το μόνο σύστημα που κυκλοφορεί στην αγορά το οποίο έχει εγγυημένο ποσοστό εξοικονόμηση για 10 έτη με απόδοση 10 % και με δικαίωμα επέκτασης αλλά 10 έτη από την Hellas Energy".

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=50095

No comments: