Friday 23 December 2011

Φωτοβολταϊκά: Κωτσόβολος και Ελλήνιος Ενεργειακή ενώνουν τις δυνάμεις τους

Σε συμφωνία για την παροχή λύσεων στον τομέα της πράσινης ενέργειας προχώρησαν η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ DIXONS SOUTH-EAST EUROPE και η ΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕΒΕ.

Η συμφωνία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών συστημάτων στους πελάτες της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία βασίστηκε στους κοινούς στόχους των δυο εταιριών που είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και η υποστήριξη ενεργειών που κάνουν το περιβάλλον μας καλύτερο. Η εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε πρώτη τον Απρίλιο του 2008 την ανακύκλωση των παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών ενώ σε συνδυασμό με άλλα τακτικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει καταφέρει να αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις για τη συνεισφορά της στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ο τομέας της πράσινης ενέργειας είναι πολύ σημαντικός για την εταιρία η οποία προχωρά σε μια συνεργασία που πληροί τα υψηλά ποιοτικά της κριτήρια και ενισχύει τη συνεχή προσπάθεια της για άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της και δημιουργία σχέσεων ζωής μαζί τους.

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ κ. Chris Matthews και η κ. Μάρω Μπανάκου Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ υπογράμμισαν πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα συνδυάσει την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με τη μοναδική τεχνογνωσία και ειδίκευση της ΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στον τομέα των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Η «ΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕΒΕ» ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο σχεδιασμό, την προμήθεια, την κατασκευή και την υποστήριξη (after sales) ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων. Aναλαμβάνει μικρού και μεγάλου μεγέθους φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αρχίζοντας από αγροτεμάχια, μέχρι αρχιτεκτονικές λύσεις ενσωμάτωσης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικίες και επαγγελματικά ή άλλης χρήσης κτίρια.

Αποτελεί εταιρία Ελληνικού κατασκευαστικού ομίλου με επιτυχημένη παρουσία τα τελευταία 20 έτη στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά στην κατασκευή, διαμόρφωση, ανακαίνιση και συντήρηση κτιρίων γραφείων, εμπορικών καταστημάτων, νοσοκομείων, πολυτελών κατοικιών και ειδικών κτιρίων γενικότερα. Η εταιρία βασίζεται πάνω στα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα, όπως αυτά είναι εγκεκριμένα από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές και ελληνικές αρχές που αφορούν το αντικείμενό μας και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί περισσότερα από 102 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζομένους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons, ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών ο οποίος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης μετά την πώληση. Η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

http://www.econews.gr/2011/12/23/fotovoltaika-kotsovolos/

No comments: