Thursday 29 December 2011

EGL: Μεταφέρει στην Ελβετία το operation, παραμένει στην ελληνική αγορά

Από την Ελβετία πλέον θα ασκείται η εποπτεία και η διοίκηση της EGL στις εν Ελλάδι δραστηριότητές της, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταφορά του operation στην έδρα της μητρικής. Παρά την αλλαγή, που δεν παύει βεβαίως να αποτελεί από μόνη της ένα μήνυμα για τις εξελίξεις στην εγχώρια αγορά, η ελβετική εταιρεία θα συνεχίσει να είναι παρούσα στην ελληνική αγορά και διατηρεί ακέραιο το ενδιαφέρον της.

"Δεν αποχωρούμε από την αγορά, θα συνεχίσει να είναι παρούσα η EGL στην Ελλάδα και στον ηλεκτρισμό και στο αέριο, όμως σαφώς υπάρχει απόφαση για μεταφορά των operations στην Ελβετία", τονίζουν πηγές της εταιρείας. Δηλώνουν επίσης ότι μετακινείται στη Ζυρίχη, με αρμοδιότητα τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο διευθύνων σύμβουλος της EGL Hellas, κ. Γιώργος Πεπόνης.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί το μέλλον της EGL Hellas ως εταιρική μορφή και εάν θα υπάρχει κάποιο διάδοχο σχήμα. Μόλις ξεκαθαρίσει και η συγκεκριμένη εκκρεμότητα, αναμένεται να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη μητρική EGL.

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/f0406ee8-7673-4773-8f06-1727958bec5a

No comments: