Friday 27 July 2012

Νομοσχέδιο για την ηλιακή ενέργεια για την προστασία της αγοράς και των φορολογούμενων

Σχέδιο νόμου με στόχο την ενίσχυση της αγοράς ηλιακής ενέργειας υπέγραψε ο Κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϋ των ΗΠΑ, Chris Christie, προασπίζοντας παράλληλα τους φορολογούμενους από την άνοδο των τιμών της αγοράς.

Η νέα νομοθεσία που χαίρει της διακομματικής υποστήριξης αυξάνει το ποσοστό των παραγωγών ηλεκτρισμού προερχόμενου από ηλιακή ενέργεια στο 4% από το 2% μέχρι το 2028. Ο στόχος είναι να φτάσει στο 23,5% η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακή στην Πολιτεία.
Όσοι τάχθηκαν υπέρ την νέας νομοθεσίας υποστήριξαν ότι ο νόμος θα πρέπει να συμβάλλει στην αύξηση των επιδοτήσεων και να διατηρήσει την αγορά σε υγιές επίπεδα, κρατώντας τις θέσεις εργασίας και καθιστώντας το πεδίο της αγοράς πιο ελκυστικό. Οι φορολογούμενοι σύμφωνα με την κρατική Διεύθυνση Τιμών και την νέα νομοθεσία θα εξοικονομήσουν φόρους 1,1 δισ. φόρους μέσα στα επόμενα 15 χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια στο Νιου Τζέρσεϋ εκπονήθηκαν τα περισσότερα ηλιακά έργα από κάθε άλλη Πολιτεία των ΗΠΑ και εκτός της Καλιφόρνιας.
Οι περιβαλλοντικές ομάδες αξίζει να σημειωθεί που διαφωνούν σε κάποια βασικά σημεία με τα μέτρα, εξήραν, παρά ταύτα την νέα

http://www.greenbusiness.gr/20913/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9/

No comments: