Sunday 29 July 2012

Νέος φωτοβολταϊκός μετατροπέας από KACO new energy

Με ονομαστική ισχύ 15 kVA, ο νέος μετατροπέας Powador 18.0 TL3 της KACO new energy συμπληρώνει τη σειρά μετατροπέων Powador 10.0 TL3 έως 14,0 TL3 και αποδίδει μια αξιοσημείωτη πυκνότητα ισχύος των 375 Watt ανά κιλό.

Η συσκευή επιτρέπει να προγραμματιστούν φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που αποτελούνται από μικρές αλλά ιδιαίτερα αποδοτικές μονάδες με συνολικά αρκετές εκατοντάδες κιλοβάτ.
Η συμπαγής σχεδίαση, το  χαμηλό βάρος μόλις 40 κιλά, και οι ηλιακοί κονέκτορες DC εξασφαλίζει απλή και αποδοτική εγκατάσταση. Ο Powador 18,0 TL3 είναι εξοπλισμένος με δύο ξεχωριστούς ανιχνευτές MPP για συμμετρικά και ασύμμετρα φορτία: κάθε ανιχνευτής είναι σε θέση να πάρει ουσιαστικά την πλήρη ισχύ AC από μόνος του και ως εκ τούτου πληρούν τις απαιτήσεις που αναμένεται συνήθως από πιο πολύπλοκες διαστασιολογήσεις συστημάτων, όπως είναι η πλήρης διαμόρφωση ενός ανατολικού / δυτικού προσανατολισμού σε στέγη.

Οι ανιχνευτές  MPP μπορεί επίσης να συνδεθούν παράλληλα. Η συσκευή διαθέτει ονομαστικό εύρος τάσης εισόδου από 420 έως 800 V. Ξεκινώντας από 250 V η συσκευή θα συνδεθεί με το δίκτυο και επίσης θα συνεχίσει να το τροφοδοτεί σε τάση 200 V. Αυτό επιτρέπει στον Powador 18.0 TL3 την επίτευξη υψηλών ηλιακών αποδόσεων  από συγκριτικά μικρές περιοχές και εξακολουθεί να λειτουργεί για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

http://www.econews.gr/2012/07/29/fotovoltaika-kaco-new-energy/

No comments: