Tuesday 29 May 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου

Λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, περιοχής Δήμου Αθηναίων, από 29-5-2012 έως και 30-6-2012, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

Α΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Γεφυρέων και Ορφέως τμήμα του.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Φρεαρίων, αριστερά στην οδό Βασιλείου του Μεγάλου, αριστερά στην οδό Αχνιαδών, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Β΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ορφέως και Ελασιδών τμήμα του.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ορφέως, αριστερά στις οδούς Ελασιδών ή Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Γ΄ ΦΑΣΗ: Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεταξύ των οδών Ελασιδών και Περσεφόνης τμήμα του.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως, δεξιά στην οδό Ζαγρέως, αριστερά στην οδό Δεκελέων, δεξιά στον παράδρομο της Λ. Κων-πόλεως και συνέχεια κανονικά. Στις 16 και 17-6-2012 δε θα πραγματοποιηθούν εργασίες και το οδόστρωμα θα αποδοθεί στην κυκλοφορία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

http://www.ecofinder.gr/news/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/1/Κυκλοφοριακές_Ρυθμίσεις_Λόγω_Εγκατάστασης_Δ ικτ ύου _Φυσικού

No comments: