Monday 2 July 2012

Μειοδοτικός διαγωνισμός για φωτοβολταϊκά έως 10MW στην Κύπρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής προσφορών για μειοδοτικό διαγωνισμό εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Κύπρο ο οποίος αφορά πάρκα εγκατεστημένης ισχύος μεταξύ 150kW και 10MW. Η προθεσμία, μετά από παράταση που έδωσε η  Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας της Κύπρου, λήγει τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου στις 12 μ.

Η Επιτροπή καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των φορέων που απευθύνθηκαν σε διάφορους φορείς/υπηρεσίες για αδειοδότηση έργων χωρίς να ζητούν επιδότηση από το Ειδικό Ταμείο ΑΠΕ και ΕΞ.Ε, όπως ετοιμάσουν και υποβάλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στον διαγωνισμό το αργότερο μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία.
Παράλληλα η Επιτροπή ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι που απέστειλαν συγκεκριμένα ερωτήματα σε σχέση με τον διαγωνισμό ότι οι διευκρινιστικές απαντήσεις της Επιτροπής θα ανακοινωθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Τυχόν νέα ερωτήματα προς την Επιτροπή θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το κείμενο του Σχεδίου, το κείμενο της Προκήρυξης του Διαγωνισμού, τα σχετικά έντυπα αίτησης καθώς επίσης και οποιεσδήποτε διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήματα ενδιαφερομένων για τον εν λόγω διαγωνισμό από τη Διαχειριστική Επιτροπή Ειδικού Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞ.Ε, τα κατά τόπους επαρχιακά γραφεία του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ενέργειας Κύπρου

http://www.cie.org.cy.

http://www.energypress.gr/news/Meiodotikos-diagwnismos-gia-fwtoboltaika-10MW-sthn-Kypro


No comments: