Monday 24 February 2014

Ένα ακόμη συμβόλαιο συντήρησης φ/β ισχύος 600kW στη Λήμνο για την Activus

Συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στην συντήρηση φ/β εγκαταστάσεων η Activus, ως ΕPC εταιρεία που έχει πλέον εδραιωθεί στο χώρο κατασκευής των φωτοβολταϊκών από το 2007 μέχρι σήμερα, καθώς γνωρίζει τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στα έργα και επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για την επίλυσή τους.

Για το μήνα Φεβρουάριο, η Αctivus έκλεισε ένα ακόμη συμβόλαιο συντήρησης (PV ACTION) 600kW (10x60 kW) στη Λήμνο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, με το μόνο που θα ασχολείται ο επενδυτής θα είναι αποκλειστικά οι πληρωμές του ΛΑΓΗΕ.
Aπό την πρώτη επίσκεψη της τεχνικής ομάδας της εταιρείας στη Λήμνο, και τις επεμβάσεις που έγιναν με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει (θερμογράφιση εξοπλισμού, μετρήσεις κατά τα πρότυπα IEC 62446), εκτιμάται ότι ο επενδυτής θα απολαμβάνει το τρέχον έτος μία αύξηση στην παραγωγή κατά περίπου 6%!
Σκοπός είναι να προστατευθεί ο επενδυτής/παραγωγός από πιθανές μελλοντικές δυσλειτουργίες της εγκατάστασης και κατ’ επέκταση από χρηματικές απώλειες. Ακριβώς για τον σκοπό αυτό, η Activus έχει σχεδιάσει και προσφέρει ευέλικτα προγράμματα συντήρησης ώστε να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες των επενδυτών/παραγωγών.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΤΜΗΜΑ SERVICE της ACTIVUS και να ζητήσουν μία παρουσίαση των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της.
 
http://www.energypress.gr/news/Th-synthrhsh-f-b-parkwn-600-kW-sth-Lhmno-anelabe-h-Activus

No comments: