Friday 28 February 2014

Μήλον της έριδος η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου

Μια αφίσα της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση της τιμής του φυσικού αερίου ήταν, όπως φαίνεται, αρκετή για να πυροδοτήσει έναν νέο ενδοκυβερνητικό πόλεμο. Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του δεν κρύβει την ενόχληση της Χαριλάου Τρικούπη υπενθυμίζοντας ότι η μείωση της τιμής είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης της δικομματικής κυβέρνησης.
«Η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου αποτελεί σημαντική επιτυχία της Ελληνι
κής Κυβέρνησης» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι «Θυμίζουμε όμως ότι σ’ αυτήν μετέχουν δύο κόμματα και όχι ένα. Όπως και για το συγκεκριμένο θέμα δούλεψαν όλοι, από τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο έως την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΕΚΑ».
Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί μέρος του κομματικού μηχανισμού για μικροκομματική εκμετάλλευση σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Δυστυχώς όμως κάποιοι στην ΝΔ δεν βάζουν μυαλό κι επιμένουν στην προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης θεμάτων σημαντικών για την πορεία της χώρας και τον ελληνικό λαό. Ας τους μαζέψει κάποιος».
Είναι η δεύτερη φορά όπου αφίσα της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί την ενόχληση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και πριν από ένα μηνά η αφίσα της Συγγρού με το λογότυπο «Με εντολή Σαμαρά» επιστρέφουν οι μίζες είχε πυροδοτήσει σφοδρό κύκλο αντιπαράθεσης.
 
http://www.energypress.gr/news/Mhlon-ths-eridos-h-meiwsh-ths-timhs-toy-fysikoy-aerioy

No comments: