Thursday 27 March 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ από τους παραγωγούς φ/β

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΚΑ θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή 28 Μαρτίου, οι σύλλογοι φωτοβολταϊκών της χώρας, ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για το “New Deal”.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι ενώ, μέχρι στιγμής, από πλευράς συλλόγων, στην πρωτοβουλία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η ΠΟΣΠΗΕΦ,  ο ΠΑΣΥΦ,  ο  ΘΕΣΙΦ, ο σύνδεσμος οικιακών φωτοβολταϊκών "ΣΤΕΓΗ" και ο ΕΣΑΦ  ( ΕΑΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ ).

Στη σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρεται:

«Έφτασε  η  Ώρα .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     28/3   ΚΑΙ  ΩΡΑ  12.00  ΣΤΟ  ΥΠΕΚΑ  .
ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  ΑΠΟ  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ     ΕΙΤΕ  ΕΧΟΥΝ  ΜΙΚΡΑ   ΕΙΤΕ  ΜΕΓΑΛΑ  ΠΑΡΚΑ   ΕΙΤΕ  ΕΙΝΑΙ  ΣΚΕΠΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/3  ΚΑΙ  ΩΡΑ  12.00  ΝΑ   ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟ  ΥΠΕΚΑ  ΝΑ  ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΑΣ  ΣΤΟ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΠΟΥ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΨΗΦΙΣΤΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .
Με   τη  διαδικασία   του Κατεπείγοντος  και  σε  άρθρα  με  Μνημονιακές   Υποχρεώσεις ο  Κύριος  Ασημάκης  Παπαγεωργίου    βάζει ένα  ολόκληρο  Νομοσχέδιο  για  την  Εξυγίανση   του Ειδικού  Λογαριασμού  ΑΠΕ .
ΟΙ  Περισσότεροι  Οργανωμένοι  Σύλλογοι      υποστηρίζουν  και  Συμμετέχουν .  Μέχρι  αυτήν  τη στιγμή  συμμετέχει  η  ΠΟΣΠΗΕΦ   ,  Ο ΠΑΣΥΦ  ,  Ο  ΘΕΣΙΦ  ,  Ο ΕΣΑΦ  ( ΕΑΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ )  και  άλλες  αυτόνομες    ομάδες Παραγωγών .   Τους  περιμένουμε  όλους  .
Εδώ  και  μία  ώρα  όλη η  Ελλάδα  ετοιμάζεται .  Ξέρουμε  ότι  τα  χρονικά Περιθώρια   είναι πολύ  στενά  αλλά   πρέπει  να  ανταποκριθούμε  όλοι .  Πρέπει  να  το πάρει  πίσω  .
Ετοιμάζονται  Λεωφορεία  από όλη  την Ελλάδα  .
Συντονιστείτε  με  την Πλησιέστερη  πόλη .
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ  ΤΗΛ.  231 0 798 609  ,  231 0  798907   ΚΙΝ.  6944281 925  .
ΚΟΜΟΤΗΝΗ    ΤΗΛ.   6932573604   .
ΚΑΒΑΛΑ   ΤΗΛ.   6948067952
ΣΕΡΡΕΣ   ΤΗΛ.  6972217676
ΔΡΑΜΑ   ΤΗΛ .  6944474845
ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΗΛ. 6970966366
ΚΟΖΑΝΗ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ  ΦΛΩΡΙΝΑ  :  6942445160
ΛΑΡΙΣΣΑ :  6938324250
ΒΕΡΟΙΑ  :  6974642533
ΕΔΕΣΣΑ  :  6944335764
ΚΡΗΤΗ  :  6977486568   ,  6973038036
ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ .    ΟΣΟΙ  ΔΕΝ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣΤΕ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΠΟΛΕΙΣ   ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ 
ΝΑΥΛΩΣΤΕ  ΠΟΥΛΜΑΝ  ΚΑΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ .
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ  ΤΑ  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ  ΣΑΣ   ,  ΤΑ  ΠΑΝΩ ΣΑΣ ,    ΤΙΣ  ΚΟΡΝΕΣ   ΣΑΣ  ,   ΤΙΣ  ΣΦΥΡΙΚΤΕΣ  ΣΑΣ  .

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΣΤΟ  ΚΑΛΕΣΜΑ  ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ  ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ .»
 
Η ανακοίνωση του συνδέσμου "ΣΤΕΓΗ"

"Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος παραγωγών επενδυτών μελετητών κατασκευαστών οικιακών κτιριακών φωτοβολταικών εν συντομία ‘’ΣΤΕΓΗ’’ νόμιμα με εκλεγμένη Διοικούσα επιτροπή εκπροσωπώντας άνω των 45.000 οικιακών φωτοβολταϊκών στεγών θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη και συντονισμένη πορεία συνδέσμων ενάντια στα σχέδια του ΥΠΕΚΑ για μονομερή μείωση τιμών και αλλαγών των συμβάσεων χιλιάδων ελληνικών οικογενειών.
Διαισθανόμενοι την αγωνία του Υφυπουργού Κου Παπαγεωργίου να περάσει  ένα ολόκληρο Νομοσχέδιο για την δήθεν Εξυγίανση του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος  σε άρθρα με μνημονιακές υποχρεώσεις ο Κύριος Ασημάκης Παπαγεωργίου στην ουσία πιέζει τους 57 βουλευτές να υποκύψουν και να τους αναγκάσει να κάμψουν τις αντιστάσεις τους για να περάσει αυτό το σχέδιο νόμου το οποίο όλοι συνομολογούν πως είναι άδικο χωρίς καμία λογική βάση αξιοπιστίας του ελληνικού κράτους  αντισυνταγματικό και από το ελληνικό αλλά και ενωσιακό δίκαιο και νομικά αίολο βάσει και νομικής μελέτης που ο σύνδεσμος μας ΣΤΕΓΗ πρώτος κατέθεσε σε δημόσιο διάλογο.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να σταματήσουν τα λόγια και τα δελτία τύπου και όλος ο κόσμος των φωτοβολταικών ( με εξαίρεση τον ΣΠΕΦ και τον Κο Λουμάκη ο οποίος μόνος σύνδεσμος υποστηρίζει τον Κο Παπαγεωργίου και τα σχέδια του με εύλογα ερωτηματικά όλων των υπολοίπων συνδέσμων γιατί άραγε…. )να παραστούν και να αντισταθούν στα σχέδια του Κου Παπαγεωργίου την Παρασκεύη 12μμ μπροστά στο ΥΠΕΚΑ στην μεγαλύτερη συγκέντρωση φωτοβολταικών συνδέσμων και ποαραγωγών όλης της Ελλάδας.
O Σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ μετά από τηλεφωνική επαφή με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του ΣΠΗΕΦ Θεσσαλονίκης Πέτρο Τσικούρα  με τον πρόεδρο του συνδέσμου μας Δράμαλη Μάριο και τους συνδέσμους ΠΑΣΥΦ ΘΕΣΙΦ ΕΣΑΦ κάνοντας πράξη την ενωτική κίνηση απέναντι στο ΥΠΕΚΑ καλεί όλα τα μέλη του όλους τους οικιακούς παραγωγούς κτιριακούς μελετητές μηχανικούς κατασκευαστές  στην πρόσκληση για κοινή συμμετοχή σε πορεία στο ΥΠΕΚΑ με τους φίλους συνδέσμους στην μεγαλύτερη συγκέντρωση φωτοβολταικών στην Ελλάδα .
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ...28/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .
ΟΙ Περισσότεροι οργανωμένοι νόμιμα εκλεγμένοι  σύλλογοι υποστηρίζουν και συμμετέχουν την πορεία διαμαρτυρίας. Μέχρι αυτήν τη στιγμή συμμετέχει η ΠΟΣΠΗΕΦ , Ο ΠΑΣΥΦ , Ο ΘΕΣΙΦ , Ο ΕΣΑΦ ( ΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ) , η ΣΤΕΓΗ και άλλες αυτόνομες ομάδες Παραγωγών . Από χθες όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται . Ξέρουμε ότι τα χρονικά Περιθώρια είναι πολύ στενά αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε όλοι.

http://www.energypress.gr/news/Sygkentrwsh-diamartyrias-sto-YPEKA-apo-toys-paragwgoys-f-b

No comments: