Monday 31 March 2014

ΚΑΥΚΑΣ: Συνεργασία με THEBEN στο τομέα εξοικονόμησης ενέργειας

Ανταποκρινόμενη δυναμικά στις νέες προκλήσεις που επιβάλλουν οι διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις, η ΚΑΥΚΑΣ οδηγείται σε νέες στρατηγικές συνεργασίες, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της,
διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας και αυτοματισμών, ξεκινώντας νέα συνεργασία με την εταιρεία ΤΗΕΒΕΝ AG.
Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτόμων λύσεων και στο πλαίσιο των δράσεων «Kafkas for Energy Efficiency» ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία THEBEN AG, με έδρα την Γερμανία εδώ και 90 χρόνια στην αγορά τεχνολογίας και εξειδίκευση σε προϊόντα εξοικονόμησης ενέργειας.
Βασικό μέρος της συνεργασίας της ΚΑΥΚΑΣ με τη Theben αποτελεί η προώθηση προϊόντων στις κατηγορίες των χρονοδιακοπτών ράγας και πρίζας, των ανιχνευτών κίνησης, των προβολέων LED και των ειδικών μηχανισμών ράγας, τα οποία στοχεύουν στην εξοικονόμησης ενέργειας και προσφέρουν άνεση σε κάθε εφαρμογή είτε πρόκειται για οικιακούς είτε για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.
Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΚΑΥΚΑΣ οδηγείται σε στρατηγικές συνεργασίες οι οποίες θέτουν υψηλά πρότυπα και ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το Δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του και με την πολυετή εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής σε όλο το εύρος των λύσεων και ηλεκτρολογικών εφαρμογών.
 
http://www.energypress.gr/news/KAYKAS:-Synergasia-me-THEBEN-sto-tomea-exoikonomhshs-energeias

No comments: