Tuesday 28 April 2015

Net Metering - Ευρωπαϊκή παραγωγή των πανέλων RECOM

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία RECOM μιλάει για τις δραστηριότητές της και αναφέρει τα εξής: Πρόσφατα, δύο σημαντικά νέα “ταραξαν τα νερά“ της Ελληνικής αγοράς του φ/β. Το πρώτο είναι η πολυαναμενόμενη εφαρμογή του θεσμού του net metering, αρχής γενομένης από τις 8 Μαΐου, μίας αυτονόητης νομοθετικής πρωτοβουλίας, η οποία θα δώσει την δυνατότητα στις Ελληνικές επιχειρήσεις να ελέγξουν και να εξορθολογίσουν την δαπάνη τους για την καταναλισκόμενη ενέργεια σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι στο παρελθόν.
Το δεύτερο είναι η ανάκαμψη της κατώτερης τιμής εισαγωγής των κινεζικών φ/β πλαισίων στο Ευρωπαϊκό έδαφος από τα 0,53 ευρώ/ watt στα 0,56 ευρώ/ watt, μία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προστατέψει τον Ευρωπαίο καταναλωτή από αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας προϊόντα τα οποία την προηγούμενη διετία κατέκλυσαν την αγορά.
Εάν σε αυτό προστεθεί και το γεγονός της πρόσφατης αποχώρησης τριών εκ των βασικοτέρων Κινεζικών εταιριών παραγωγής από τη συμφωνία Ε.Ε. - Κίνας, γίνεται αντιληπτό ότι ο "χάρτης" της αγοράς του φ/β στην Ευρώπη μεταβάλλεται ραγδαία. Στο νέο αυτό ρευστό οικονομικό περιβάλλον, η RECOM έρχεται να σας διασφαλίσει την σταθερότητα και την σιγουριά που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε την  επιχειρηματική σας δραστηριότητά, να υλοποιήσετε τα έργα σας και  να αυξήσετε την κερδοφορία σας!
Η RECOM είναι η μοναδική Ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον χώρο του Φ/Β, με περισσότερες από δέκα θυγατρικές της σε αγορές «κλειδιά» του πλανήτη και πωλήσεις σε πενήντα και πλέον χώρες.

Στα κύρια της πλεονεκτήματα, δηλ. την οικονομική ευρωστία, τον επαγγελματισμό των στελεχών της και την ποιότητα των προϊόντων της, ήρθαν με τον χρόνο να προστεθούν και άλλα, συνθέτοντας πλέον ένα ιδιαίτερο θελκτικό τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τον Έλληνα αλλά για κάθε Επαγγελματία, Διανομέα και Επενδυτή στην υφήλιο.
H παραγωγή φ/β πλαισίων στην Ιταλία, μας δίνει την δυνατότητα να σας παράσχουμε εξαιρετική ποιότητα σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη από αυτή των κινεζικών προϊόντωνκαθώς και ταχεία παράδοση μεγάλων ποσοτήτων οπουδήποτε ζητηθεί από εσάς.
  • Η κεντροποιημένη και με αυστηρότατα κριτήρια ποιότητας προμήθεια πρώτων υλών εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση των πλαισίων και εντέλει την ταχεία και βέβαιη απόσβεση της επένδυσης.
  • Η πιστοποίηση της παραγωγής του εργοστασίου μας στην Ιταλία από τους αυστηρότερους και απαιτητικότερους διεθνείς οργανισμούς όπως η Bureau Veritas, USA.
  • Η   πιστοποίηση του προϊόντος από το διεθνούς φήμης εργαστήριο δοκιμών PVELUSA, θυγατρική της DNVGL, σε συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα TUV Rheinland πιστοποιούν τη συμμόρφωση μας με τα πρότυπα της βιομηχανίας.
 Στην επιτυχία της RECOM, ο καθένας από εσάς, συνέβαλε ανάλογα με τις δυνατότητες του και γι’αυτό η διοίκηση του ομίλου σας ευχαριστεί θερμά και είναι έτοιμη να σας ανταποδώσει άμεσα και έμπρακτα  την εμπιστοσύνη που της δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Για την οργάνωση επίσκεψής σας στα εργοστάσιά μας στην Ιταλία καθώς και για οποιαδήποτε ζήτησή σας, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας στην διεύθυνση info@recom-solar.com και στα τηλέφωνα 210 96 099 40.
 
http://energypress.gr/news/net-metering-eyropaiki-paragogi-ton-panelon-recom

No comments: