Wednesday 14 September 2011

Το βραβείο Solar Industry έλαβε η Upsolar

Η Upsolar, διεθνής εταιρεία προμήθειας ηλιακών φωτοβολταϊκών μονάδων, αναδείχθηκε νικήτρια των βραβείων SOLAR Industry Awards για το 2011 στην κατηγορία «Καινοτομία στην κατασκευή μονάδων».

Τα Industry Awards, τα οποία διοργανώνουν οι συντάκτες του περιοδικού «SOLAR International - A PV Management Magazine», απονέμονται σε εταιρείες που επιδεικνύουν καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή. Οι ομάδα του περιοδικού από ειδικούς του κλάδου επέλεξε τους τελικούς υποψήφιους μέσα από περισσότερες από 2.000 υποψηφιότητες, ενώ ο νικητής αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία διάρκειας ενός μήνα, στην οποία ψήφισαν περισσότερα από 40.000 άτομα.

Συγκεκριμένα, η Upsolar βραβεύτηκε για την τεχνική κατασκευής κατακόρυφης ενσωμάτωσης «Υπεροχή σε κάθε βήμα». Η διαδικασία ξεκινά στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, όπου η ομάδα ειδικών διενεργεί μια σειρά δοκιμών σε εξαρτήματα κορυφαίων προμηθευτών, για να επιλέξει τα προϊόντα με την καλύτερη απόδοση και να τα ενσωματώσει στις μονάδες της εταιρείας.

Στις ίδιες εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται οι πλατφόρμες παραγωγής φιλοξενούνται, επίσης, οι ομάδες ελέγχου ποιότητας εντός της γραμμής παραγωγής, οι οποίες ελέγχουν τις διεργασίες. Επιπλέον, όλες οι μονάδες της Upsolar υπόκεινται σε ενδελεχείς εσωτερικούς ελέγχους, αλλά και από τρίτους, προκειμένου να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας και αξιοπιστίας, προτού διανεμηθούν σε πελάτες ανά τον κόσμο.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της Upsolar Zhe Jiang παρέλαβε το βραβείο σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Έχουμε την ικανότητα να ταυτιζόμαστε, να αναπτυσσόμαστε και να συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους κατασκευαστές-εταίρους, σε κάθε επίπεδο της αλυσίδας παραγωγής» δήλωσε ο Jiang. «Όσον αφορά στα προϊόντα, αναπτύσσουμε καινοτομίες που θα απλοποιήσουν το σύνδεσμο μεταξύ των μονάδων και των τελικών χρηστών. Εστιάζουμε πάντα στο πώς να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των τελικών χρηστών, και τα προϊόντα μας οικονομικότερα για εκείνους».

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/to-brabeio-Solar-Industry-elabe-i-Upsolar .html

No comments: