Friday 27 March 2015

Πιστοποιήθηκε κατά ISO η Voltalia στην Ελλάδα για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης φ/β τρίτων

Η VOLTALIA (Euronext Paris), παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της VOLTALIA GREECE έλαβε πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 για τις παρεχόμενες ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαχείρισης, Λειτουργίας & Συντήρησης Φωτοβολταϊκών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η πιστοποίηση αυτή είναι αποτέλεσμα του διεξοδικού ελέγχου που διενεργήθηκε από τον αναγνωρισμένο οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS, που διακρίβωσε πως οι διαδικασίες που ακολουθεί η Voltalia Greece όσον αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, συνάδουν με τις απαιτήσεις του Προτύπου EN ISO 9001:2008.
Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης ISO αφορά στις διαδικασίες λειτουργίας, διαχείρισης και συντήρησης των Φωτοβολταϊκών Σταθμών που ανήκουν τόσο στην Voltalia όσο και σε τρίτους πελάτες της.
«Η Εταιρεία μας, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία Φωτοβολταϊκών Σταθμών. Από το 2014, προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης (O&M) σε τρίτους πελάτες και σχεδιάζουμε να εδραιώσουμε αυτήν μας τη δραστηριότητά» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης Γρηγόρης, Γενικός Διευθυντής της Voltalia Greece.
«Η πιστοποίηση ISO αποτελεί μία επιπλέον επιβράβευση για την Εταιρεία μας που έρχεται να προστεθεί στην ικανοποίησή των πελατών μας. Είμαι υπερήφανος για την εκ νέου αναγνώριση της τεχνογνωσίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η ομάδα μας», ανακοίνωσε ο κ. Sébastien Clerc, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Voltalia.
 
http://energypress.gr/news/pistopoiithike-kata-iso-i-voltalia-stin-ellada-gia-tin-parohi-ypiresion-leitoyrgias-kai

No comments: