Monday 14 October 2013

Συνεχίζει δυναμικά στη συντήρηση φ/β η “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες”

Η εταιρία “Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες”  κλείνει δυναμικά το τρίτο τρίμηνο του έτους συνεχίζοντας τη διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της στον τομέα παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης Φ/Β σταθμών, έχοντας ήδη συμβασιοποιήσει έργα συνολικής ισχύος 12ΜW.

Επιπλέον, αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της κάθε Φ/Β εγκατάστασης και να παράσχει στους πελάτες της το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.
H σωρευμένη εμπειρία της εταιρίας από την αδειοδότηση, μελέτη και κατασκευή Φ/Β σταθμών, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της ενέργειας και τη συνέπειά της, την καθιστούν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στo χώρο της  

Συντήρησης και Λειτουργίας Φ/Β σταθμών.

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: 

Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε, μέσα από τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, να εισπράττουμε την έμπρακτη διάθεση των επενδυτών να προχωρήσουν στη σύναψη συμβάσεων συντήρησης των φ/β σταθμών τους. Έχοντας ήδη προσθέσει 12MW στο χαρτοφυλάκιό μας, με βασικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια, αξιοποιώντας την εξειδικευμένη μακρόχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας αλλά και την εμπειρία του Ομίλου που ανήκει η Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες σε μεγάλα και σύνθετα έργα, στόχος μας παραμένει ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον κλάδο της λειτουργίας και συντήρησης φ/β εγκαταστάσεων.”

Η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες" αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd's για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

http://www.energypress.gr/news/Synehizei-dynamika-sth-synthrhsh-f-b-h-Messariths-Ananewsimes

No comments: