Tuesday 15 October 2013

30 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν απίστευτη τροπολογία για επιβολή έκτακτου φόρου στο φυσικό αέριο - Τι μας λέτε ρε καραμήτροι

Τον θεό τους φαίνεται πως δεν έχουν 30 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι μέσω ενός βουλευτή δημοσιοποίησαν σήμερα την πρόθεσή τους να καταθέσουν μια τροπολογία στο νέο νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ. Στην τροπολογία ζητούν να επιβληθεί έκτακτος και αναδρομικός φόρος στο φυσικό αέριο για να καλυφθούν τα ελλείματα του ΛΑΓΗΕ.
Εμείς αν και δεν έχουμε θέρμανση με φυσικό αέριο, θα πώ οτι μάλλον οι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά. Κόσμος και κοσμάκης έχει πληρώσει τα χρήματά του και έχει επενδύσει σε συστήματα θέρμανσης και λέβητες φυσικού αερίου. Δεν έφτανε που είδη έχει αυξηθεί ο ΕΦΚ στο αέριο από πέρσι με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται καταναλωτές που θέλουν να θερμανθούν τον χειμώνα, τώρα κάποιοι κύριοι της ΝΔ έχουνε το θράσος να ζητάνε και επιπλέον αύξηση αναδρομική στο αέριο.

Ντροπή σας ρε άρχρηστοι που έχετε τέτοιο θράσος. Είχαμε τα Ζάπεια 1,2 κτλ για να ακούμε τις ψευτιές Σαμαρά με τα μνημόνια και τώρα θέλουν να συνθλίψουν και άλλο ομάδες πολιτών που προσπαθούν να έχουν μια οικονομικότερη και φιλικότερη θέρμανση προς το περιβάλλον αντί να είχανε το πετρέλαιο. 

Εύχομαι η τροπολογία αυτή να απορριφθεί.
 

No comments: