Wednesday 25 September 2013

Βουλγαρία: Επί τάπητος οι τιμές ρεύματος και αερίου Η μελλοντική διαμόρφωση των τιμών ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου στη Βουλγαρία βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποίησε η Ρυθμιστική Επιτροπή Ενέργειας και Υδάτων της χώρας την Τρίτη. Όπως έγινε γνωστό, σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση όλων των δυνατών λύσεων προκειμένου να μην υπάρξουν αυξήσεις έως το τέλος του χρόνου. Όπως μεταδίδει η Βουλγαρική Ραδιοφωνία πάντως, εκ μέρους της κρατικής Bulgargaz, ο Dimityr Gorov, επικεφαλής της εταιρίας, σημείωσε ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξουν οι τιμές για τις ΑΠΕ αλλά και ότι η συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ θα παραμείνει η ίδια. Οι οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένεται να ληφθούν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η μελλοντική διαμόρφωση των τιμών ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου στη Βουλγαρία βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποίησε η Ρυθμιστική Επιτροπή Ενέργειας και Υδάτων της χώρας την Τρίτη.

Όπως έγινε γνωστό, σκοπός της σύσκεψης ήταν η εξέταση όλων των δυνατών λύσεων προκειμένου να μην υπάρξουν αυξήσεις έως το τέλος του χρόνου. Όπως μεταδίδει η Βουλγαρική Ραδιοφωνία πάντως, εκ μέρους της κρατικής Bulgargaz, ο Dimityr Gorov, επικεφαλής της εταιρίας, σημείωσε ότι οι τιμές θα παραμείνουν σταθερές, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξουν οι τιμές για τις ΑΠΕ αλλά και ότι η συναλλαγματική ισοτιμία του ευρώ θα παραμείνει η ίδια. Οι οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένεται να ληφθούν στις 27 Σεπτεμβρίου.

http://www.energypress.gr/news/Boylgaria:-Epi-taphtos-oi-times-reymatos-kai-aerioy

No comments: