Thursday 26 September 2013

Δυναμική παρουσία της Krannich Solar στην διεθνή έκθεση SAVENERGY 2013 στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Krannich Solar, Γερμανικής εταιρείας με εξειδίκευση και εμπειρία 18 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, στην έκθεση SAVENERGY 2013, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου. Με το ισχυρό μήνυμα της ενεργειακής επανάστασης “Everything for the revolution”, η Krannich Solar κατάφερε με την παρουσία της να κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Γερμανικής εταιρείας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει αναλυτικά τους επαγγελματίες επισκέπτες για τον ξεκάθαρο ρόλο της Krannich Solar στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, αλλά και για τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών συστημάτων όπου διανέμει η εταιρεία αποκλειστικά σε εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών σταθμών.
 
H Krannich Solar δραστηριοποιείται από το 1995 αποκλειστικά με την χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμβάλλοντας ενεργά στην εξάπλωση της ηλιακής επανάστασης. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων σε συνδυασμό με τις άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.
 
Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε στην ίδρυση 22 υποκαταστημάτων σε 15 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών έμπειρων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 370 εργαζομένους.
 
Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω του 1,3GWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
http://www.energypress.gr/news/Dynamikh-paroysia-ths-Krannich-Solar-sthn-diethnh-ekthesh-SAVENERGY-2013-sthn-Kypro

No comments: