Thursday 16 February 2012

Νέος Γενικός Διευθυντής στο ΚΑΠΕ

Τη θέση του γενικού διευθυντή στο Κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΚΑΠΕ) ανέλαβε από χθες ο Δρ. Γιώργος Αγερίδης. Ο κ. Αγερίδης εργάζεται στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) από το 1993.

Ξεκίνησε από τον Τομέα Προώθησης Ενεργειακών Τεχνολογιών & Διεθνούς Συνεργασίας με κύρια ευθύνη τα έργα διεθνών συνεργασιών. Στη συνέχεια ήταν υπεύθυνος για τις ενεργειακές επενδύσεις στο Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και μέχρι τις αρχές του 2007 είχε την ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών & Διαχείρισης. Από το Φεβρουάριο του 2007 μέχρι και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας του ΚΑΠΕ. Το 1982 πήρε το πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο και το 1990 υποστήριξε με επιτυχία τη Διδακτορική του Διατριβή στο ίδιο Πολυτεχνείο.

Η επαγγελματική του εμπειρία ξεκίνησε το 1984 ως ερευνητής στο Εργαστήριο Αεροδυναμικής του ΕΜΠ, όπου απέκτησε και διδακτική εμπειρία. Έχει εργασθεί στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, ως μηχανικός-μελετητής και ως σύμβουλος στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Για πολλά χρόνια ήταν πραγματογνώμονας για ασφαλιστικές εταιρίες με εξειδίκευση τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/aiolika/neos-genikos-dieithintis-sto-kape.html

No comments: