Thursday 16 February 2012

Τα οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά στο επίκεντρο της Energy Tech

Στα φωτοβολταϊκά συστήματα οικιακής και επαγγελματικής χρήσης τοποθετείται το κέντρο βάρους της φετινής ENERGY TECH, στη Θεσσαλονίκη, με το 45% και πλέον των 300 εκθετών να παρουσιάζει προϊόντα του είδους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Helexpo, το υπόλοιπο 55% των συμμετοχών αφορά κάθε είδους τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης, από συστήματα καύσης pellet και τζάκια μέχρι σόμπες νέας γενιάς, ενώ στην έκθεση, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, παρουσιάζονται επίσης συστήματα θέρμανσης, που κάνουν χρήση βιομάζας, λέβητες ιόντων κτλ.

Στη δε INFACOMA, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Energy Tech, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τις μεγαλύτερες παραγωγικές και εμπορικές εταιρίες κατασκευής κουφωμάτων, συστημάτων αλουμινίου, μονωτικών και δομικών υλικών.

Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων, ξεχωρίζει η αυριανή (έναρξη στις 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο, «Ι. Βελλίδης) με θέμα «Η ποιότητα στα κτίρια και ο ενεργειακός σχεδιασμός σε περίοδο κρίσης», που συνδιοργανώνεται από τη HELEXPO, το περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ, το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το ΕΒΕΘ και το Kέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

http://www.energypress.gr/news/Ta-oikiaka-kai-epaggelmatika-fwtoboltaika-sto-epikentro-ths-Ene rgy-Tech

No comments: