Thursday 16 February 2012

Συμμετοχή της Elecnet Solar στην Έκθεση Energy Tech

Η ELECNET SOLAR συμμετέχει στην έκθεση ENERGY TECH από Πέμπτη 16 έως και Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, όπου στο Περίπτερο 5 stand 6 οι μηχανικοί της ELECNET SOLAR θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των φωτοβολταικών συστημάτων τόσο για οικιακά συστήματα, όσο και για συστήματα φωτοβολταικών πάρκων.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξουν ειδικές προσφορές τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αγορά ενός φωτοβολταικού συστήματος και να κερδίσουν έτσι εκπτώσεις που φτάνουν έως και τις 6.000 Ευρώ.

Η ELECNET SOLAR σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ELECNET κο Βασίλη Κλακάλα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων στη Βόρειο Ελλάδα με δεκάδες εγκαταστάσεις στο Νομό Θεσσαλονίκης και σε όμορους Νομούς. Συγκριτικό πλεονέκτημα της ELECNET SOLAR αποτελεί η στελέχωση της από πτυχιούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς τόσο στον τομέα των μελετών όσο και στη φάση της κατασκευής των έργων, η οποία γίνεται πρωτογενώς από συνεργεία της εταιρείας χωρίς τη χρήση υπεργολάβων. Όπως εξηγεί ο Κος Κλακάλας σήμερα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να εγκαταστήσει κάποιος ένα φωτοβολταικό σύστημα καθώς το κόστος εγκατάστασης έχει μειωθεί, η εγγυημένη τιμή που ισχύει σήμερα θα αλλάξει τον Αύγουστο του 2012 ενώ αν το σύστημα ξεκινήσει να λειτουργεί τους επόμενους μήνες θα εκμεταλλευτεί πλήρως τη μεγάλη ηλιοφάνεια της άνοιξης και του καλοκαιριού

Η επένδυση σε ένα φωτοβολταικό σύστημα στέγης αποτελεί σήμερα μια επένδυση με σίγουρο εισόδημα σε βάθος 25 ετών και θεαματικές αποδόσεις της τάξης του 13%, το οποίο μεταφραζόμενο σε ετήσια απόδοση θα μπορούσε να φτάσει τις 7.500 ευρώ το χρόνο.

Τα έσοδα αυτά είναι αφορολόγητα, ενώ το τελευταίο διάστημα σημαντική μείωση έχει επέλθει στο κόστος κατασκευής ενός συστήματος το οποίο μπορεί να κυμανθεί για ένα σύστημα 10Kwp μεταξύ 22.000 και 27.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και του ΦΠΑ. Με τη μείωση του κόστους της επένδυσης, μειώνεται δραματικά και η περίοδος αποπληρωμής του συστήματος η οποία πλέον κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 ετών.


http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/simmetoxi-tis-Elecnet-Solar-stin-ekthesi-Energy-Tech.html

No comments: