Monday 28 April 2014

Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Στα eco pellets επενδύει η HIFA -Oil

Μια εταιρεία της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης, η HIFA -Oil Ltd Tesanj, συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εισερχόμενη σε νέους ενεργειακούς τομείς, μέσω του έργου της παραγωγής ενέργειας eco - pellet κατασκευασμένου από άνθρακα.
Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει άμεσα την οικονομία της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης και μειώνει την ανεργία , που σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη χώρα . Η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό το νέο προϊόν της μέσω της συμμετοχής της στην 5η Διεθνή Έκθεση "GRAPOS - Expo 2014", που εγκαινιάστηκε επίσημα την περασμένη Πέμπτη στην Γκρατσάνιτσα .
Σύμφωνα με την "HIFA -Oil" , κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους θα αρχίσει την εντατική παραγωγή αυτού του εντελώς νέου καυσίμου στην αγορά της Βοσνίας . Όπως μεταδίδει το balkans.com, η μονάδα παραγωγής θα εγκατασταθεί εντός του πρώην εργοστασίου χυμών Bosanka Doboj , στην οποία η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους .Επιπλέον , η εταιρεία έχει ιδρύσει μια ξεχωριστή νομική οντότητα την  " Euro Style" Doboj Ltd , η οποία θα είναι ο κάτοχος της παραγωγής , ενώ η τοποθέτηση του προϊόντος στην αγορά και η διανομή θα ανατεθεί σε έμπειρο προσωπικό από τη " HIFA -Oil " .
Ένας από τους βασικούς παράγοντες για τους οποίους η HIFA -Oil πιστεύει ότι το προϊόν θα έχει αξιοσημείωτη επιτυχία στην αγορά είναι η πολύ πιο αποδεκτή τιμή , η οποία θα είναι 40 % χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμή των pellets ξύλου .
 
http://www.energypress.gr/news/Bosnia-Erzegobinh:-Sta-eco-pellets-ependyei-h-HIFA-Oil

No comments: