Friday 31 January 2014

Η Survey Digital αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των φ/β μετατροπέων Satcon

Ο επίσημος και αποκλειστικός διανομέας ανταλλακτικών, υπηρεσιών προληπτικής/διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για όλους τους εγκατεστημένους Φ/Β αντιστροφείς Satcon® σε Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία είναι πλέον η εταιρία Survey Digital Μ.ΕΠΕ (Survey Digital).

Αυτή η συνεργασία έρχεται σε συνέχεια της αγοράς των περιουσιακών στοιχείων της Satcon® Technology Corporation από την Perfect Galaxy International Limited, συμπεριλαμβανομένων όλων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας της Satcon®.
Όπως ανακοινώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, η Great Wall Computer (GWPC) θα συνεχίσει να σχεδιάζει, να διατηρεί την υποστήριξη στον τομέα της ενημέρωσης/αναβάθμισης λογισμικού, να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά και να κατασκευάζει συστήματα Satcon®. Σε συνδυασμό με την αγορά των περιουσιακών στοιχείων της Satcon®, η Perfect Galaxy International Limited επέλέξε την Skwentex International Corporation (SIC) και τη θυγατρική της SIC USA LLC (SIC USA) ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο για τη Β. Αμερική, την Ευρώπη και την Ταϊβάν τόσο για πωλήσεις νέων Φ/Β αντιστροφέων, όσο και για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στις ήδη εγκατεστημένες μονάδες. Εν συνεχεία, στις 24 Ιανουαρίου 2014, η SIC USA όρισε τη Survey Digital ως αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των αντιστροφέων Satcon® που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γαλλία.
Η Survey Digital θα λειτουργεί πλέον ως το κέντρο της τεχνικής υποστήριξης των αντιστροφέων Satcon® και θα παρέχει αποκλειστικά τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, υπηρεσίες συντήρησης και ανταλλακτικά για όλες τις μονάδες Satcon® που είναι εγκαταστημένες στις τρεις αυτές χώρες. Βάσει της συμφωνίας η Survey Digital θα έχει αποκλειστική πρόσβαση στα γνήσια ανταλλακτικά των αντιστροφέων Satcon®, καθώς επίσης και στην πνευματική ιδιοκτησία της Satcon® (πλέον της SIC), συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων εργασιών πεδίου, του λογισμικού και των τεχνικών σχεδίων, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη σε όλους τους ιδιοκτήτες Φ/Β αντιστροφέων Satcon®στις τρεις αυτές χώρες.
Η Survey Digital είναι μια ελληνική επιχείρηση με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής και είναι εξειδικευμένη στην παροχή τεχνικής υποστήριξης και στη συντήρηση Φ/Β συστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρεία διατηρεί δύο διακριτές επιχειρηματικές μονάδες: αφενός να παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για λογαριασμό οίκων αντιστροφέων ως ο τοπικός συνεργάτης (παρέχοντας υπηρεσίες διορθωτικής και προληπτικής συντήρησης, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και προμήθεια ανταλλακτικών), και αφετέρου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών βιομηχανικής κλίμακας. Η εταιρεία είναι αποκλειστικά τεχνικού αντικειμένου με έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς πεδίου. Η Survey Digital απασχολεί αυτή τη στιγμή 10 τεχνικούς πεδίου, όλοι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι σε εργασίες συντήρησης συστημάτων Satcon® (Level – 2), έχοντας υποστηρίξει επιτυχώς τουλάχιστον 70 MWs εγκαταστάσεων της Satcon® τα τελευταία 5 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.surveydigital.gr.
Αυτή την περίοδο η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία ενημέρωσης σχετικά με τη νέα πολιτική παροχής τεχνικής υποστήριξης Satcon® σε όλους τους ιδιοκτήτες ή/και στις εταιρείες συντήρησης φωτοβολταϊκών έργων που λειτουργούν με αντιστροφείς Satcon® στην Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γαλλία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Διεθύνοντα Εταίρο, Δρ. Κώστα Δανιηλίδη μέσω e-mail στο k.daniilidis@surveydigital.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 210 6044212.
 
http://www.energypress.gr/news/H-Survey-Digital-analambanei-thn-tehnikh-yposthrixh-twn-f-b-metatropewn-Satcon

No comments: