Monday 27 January 2014

Ευρεία η προϊοντικά γκάμα της Konecranes στη βιομηχανία ενέργειας

Η Konecranes σχεδιάζει και κατασκευάζει μία μεγάλη γκάμα κατάλληλου εξοπλισμού για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες των διαφόρων τύπων εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας. Οι ανυψωτικές λύσεις της εταιρείας παρέχουν αξιόπιστη υπηρεσία, προάγουν την επίτευξη υψηλότερου ποσοστού χρόνου λειτουργίας και χαμηλότερου κόστους σε όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και αυξάνουν την ασφάλεια.

Επιπλέον, προσαρμόζει κατά παραγγελία τις γερανογέφυρες ώστε να παρέχει τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για παραγωγική λειτουργία εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
-   Γερανογέφυρες αίθουσας τουρμπίνας που υποστηρίζουν την εγκατάσταση και την ακριβή προσαρμογή τουρμπινών, γεννητριών και βοηθητικού εξοπλισμού
-   Γερανογέφυρες χειρισμού άνθρακα με αρπάγες τύπου αχιβάδας
-   Ελαφριά βαρούλκα μικρού μεγέθους παρέχουν υψηλές ταχύτητες ανύψωσης μέσα σε ατράκτους ανεμογεννητριών
-   Γερανογέφυρες πυλώνων εισόδου για την ανύψωση πυλών υδροηλεκτρικών φραγμάτων
-   Γερανοί συντήρησης SMARTON®
-   Γερανογέφυρες CXT® για συνεργεία συντήρησης, καθώς και περιστρεφόμενοι γερανοί και μονόραβδοι σιδηρόδρομοι για μικρότερες ανυψωτικές εργασίες
 
Γερανογέφυρες υδροηλεκτρικών σταθμών

Η Konecranes παρέχει γερανογέφυρες για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, όπως γερανογέφυρες αίθουσας τουρμπίνας, γερανογέφυρες πυλώνα εισόδου και πυλώνα αναρροφητή. Η γκάμα προϊόντων ποικίλλει με γερανογέφυρες υδροηλεκτρικών σταθμών για έως και 1000 τόνους και γερανογέφυρες συντήρησης και συνεργεία για 1 έως 80 τόνους.
 
Γερανογέφυρες θερμικής ενέργειας

Η Konecranes παρέχει γερανογέφυρες για όλων των ειδών τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια, όπως γερανογέφυρες αίθουσας τουρμπίνας, γερανογέφυρες αίθουσας καυστήρα και βαρούλκα. Η γκάμα προϊόντων ποικίλλει με γερανογέφυρες θερμοηλεκτρικών σταθμών για έως και 1000 τόνους και γερανογέφυρες συντήρησης και συνεργεία για 1 έως 80 τόνους.
 
Βαρούλκο ηλεκτρικής αλυσίδας ανεμογεννητριών

Η Konecranes παρέχει ένα ελαφρύ και μικρού μεγέθους ηλεκτρικό βαρούλκο για εφαρμογές ανεμογεννητριών. Το ηλεκτρικό βαρούλκο αλυσίδας tXN τοποθετείται μέσα στην άτρακτο της τουρμπίνας. Με το βαρούλκο για εφαρμογές σέρβις το προσωπικό συντήρησης μπορεί να ανυψώσει και να χαμηλώσει διατάξεις τουρμπίνας για επισκευή ή αντικατάσταση.
Επιπλέον, η Konecranes προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης καθώς και ανταλλακτικά και επίσης εκσυγχρονισμό για όλες τις μάρκες. Η υπηρεσία παγκόσμιου σέρβις της Konecranes ελαχιστοποιεί το κόστος ιδιοκτησίας και βοηθά στην επίτευξη της υψηλότερης αξίας κύκλου ζωής μέσα από δεκαετίες πείρας στην παραγωγή ενέργειας.
 
http://www.energypress.gr/news/Eyreia-h-proiontika-gkama-ths-Konecranes-sth-biomhhania-energeias

No comments: